top of page

SR-Talot Oy

 

Rakennusala koki suuren muutoksen 2010-luvulla hartiapankkirakentamisen vähentyessä. Ihmiset alkoivat arvostamaan vapaa-aikaansa eri tavalla kuin aikaisemmin ja muuttovalmiiseen taloon haluttiin mahdollisimman vaivattomasti. Talopakettitehtaat valtasivat markkinoita, mutta jo tuolloin huomattiin että muutokset valmiisiin talomalleihin olivat usein hankalia ja kalliita. Kustannustehokkuuteen pyrittiin tinkimällä materiaalien laadusta.

Vaikka useat toimijat lupasivat "avaimet käteen" -paketteja niin todellisuudessa rakennuttajalle jätettiin paljon - usein monimutkaisiakin - asioita hoidettaviksi. Näistä asioista esimerkkeinä vaikkapa maanrakennus ja luvitus.

Tuohon murrokseen, vuonna 2010, syntyi myös SR-Talot Oy. Avaimet käteen -ajatusta vietiin kuitenkin pidemmälle - ja näin toimitaan edelleen. Valmistamme laadukkaita, paikan päällä rakennettavia taloja täydellisellä avaimet käteen -sisällöllä. Asiakkaan tarvitsee vain hankkia tontti ja yhdessä SR-Talojen suunnittelijan kanssa käydä läpi minkälainen talo halutaan.

  • Loistava hinta-laatusuhde

  • Yksilöllistä ja kokonaisvaltaista palvelua

  • Perinteiset ja hyviksi todetut rakennustavat

  • Selkeä projekti, jossa kaikki vastuut ovat yhdellä toimijalla

PunchboxRED.jpg
bottom of page